threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

4 egészen másfajta zene az eddigiekhez képest, de hát ilyen is kell néha, hogy tudjuk hogy azért mik vannak.

2011.02.24. 19:17 livinbrainstorm

 

Egyes számú versenyző egy '94-es japán szám. A B'z nevü együttes szerzeménye. Tak Matsumoto és Koishi Inaba. Ők a tagjai. Tak sama nevét Steve Vai, Lerry Carlton mellett lehet megtalálni. Koishi Inaba nevét pedig Slash albumán lehet keresni. Egész pontosan a Sahara nevű számnál. Na ott van. Egészen csodálatos zenét játszanak. Igaz, egy kurva szót nem értek a szövegből (ez kivétel mert ez pont angol nyelven van), de zeneileg ott vannak elég szépen.



 

Kettes számú versenyző egy orosz gitáros, 35 év tapasztalattal rendelkező Igor Presnyakov. Profin játszik 7húros gitáron is. A Youtubon megtalálható egy rakat feldolgozása. Lady Gaga, Metallica, RHCP, Shakira, Michael Jackson, Deep Purple, minden. Érdemes nézelődni.

 

Hármas versenyző az amerikai nintendocore banda The Advantage. Így a stílusokból amiket olvastam (nintendocore, math rock, mathcore) és amiket hallottam, azok alapján ez egy nagyon beteg zenekar. És tényleg. Ha flashre vágyódtok akkor mindenképp nézzetek utána.


(Hosszas tépelődés után a Let's drinket választottam a Vodka helyett, a videó készítőjének idegesítő reklámjai ellenére.)

Négyes számú versenyző a finn csodavikingek, a Korpiklaani. Eme folk metál csapat egyszerűen meseszép vikingdallamokat tud létrehozni. Zenéjük igazi sámánmuzsika volt, csak később mentek át metálba. De ez egyáltalán nem volt a kárukra.
Egy sör mellé ajánlani tudom a Beer beert vagy a Vodkát. Egyéb esetekben a Wooden Pints vagy a Keep on Galopping a megfelelő választás.

 

Estére ennyi volt a kulturálódás. Élvezzétek a zenéket, vagy szóljátok le, nekem mindegy. És bocsássatok meg, hogy már megint terjesztem a muzsikát és semmi érdemlegeset nem csináltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr882688169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása