threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

Dráma

2011.02.27. 00:14 livinbrainstorm

Egy idősödő hölgy sétál egy üres utcában. Két szatyrot is fog. Az egyikben van cékla is. Láthatóan senki nem vesz róla tudomást, ami egyértelmű hisz nincs is ott senki. De a hölgy ezt mintha élvezné. Magabiztosan sétál, s tudja, hogy senki nem fogja elé állni.
Egy dagadt galamb az utca túloldalán elvétette a lépést és megbotlott. Bizony ez még a galambokkal is előfordul. A többi galamb lenéző pillantást vetett rá amikor egyensúlyát vesztve fölröppent. Egy OMM-895 rendszámú kék színű Opel motorháztetőjére száll. Illetve csak megpróbál leszállni rá, de megcsúszik és azzal a lendülettel a néni elé pottyan. Igyekszik úgy tenni mintha nem most csinált volna magából komplett idiótát. A nő nem változtat a tempóján, ugyanolyan gyorsan sétál felé. A galamb már nagyon ideges, ide-oda topog, de nem tudja kikerülni a nőt.
A néni fejében eközben sebesen kergetik egymást a gondolatok. Kikerülje e a madarat vagy ne. A galamb már vészesen közel van, ezt jelzi hogy szerencsétlen állat szinte remeg, ahogy egy helyben topog, s emelgeti a szárnyait. A néni egy pillanatra elbizonytalanodik és akkor megtörténik. Megtorpan, egérutat adva ezzel a madárnak, aki társai utálkozó pillantásaitól kísérve ismét szárnyra kap, s leszáll egy fél kifli mellé. A kifli és galambja körülbelül 2 másodpercen belül egy 30 fős társaságot kap még több galamb személyében. A nő leteszi egy pillanatra a szatyrát. A cékla üvege koppan egyet az aszfalton. A nő a galambokat nézi. Azok rendkívül nagy érdeklődést mutatnak egy fél kifli után.
Elmosolyodik, felveszi a szatyrát és tovább ballag.

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr882693858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retekfenő 2011.02.27. 20:35:57

Ember ez nagyon állat XD
süti beállítások módosítása