threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

Solti család átlagos napja, csak vázlatosan

2011.06.04. 23:46 dave.ullm

 Kezdjük az elején. Nem a legelején, mert akkor el kéne mesélnem édesanyám és édesapám nemi életének egy töredékét, amihez egy dolog hogy semmi kedvem, de nem is tudok róla semmit sem. Mindegy, térjünk már el ettől a témától, a rohadt életbe is. Szóval nem az elején, hanem úgy remélhetőleg a negyedénél. Túl sokat beszélek nonszensz dolgokról bevezetésképp, hogy úgy látszódjon, írtam valamit, mi? If you have problem, denounce me, and i'll get sued. Simply as fuck.

Délután négy óra, megérkezünk drága Blankával a házunkhoz, gyorsan összehaverkodott papámékkal, majd mentünk le ebédelni. Ebéd után úgy gondoltunk, köszönünk a jelenlévő többi vendégnek, tudniillik keresztanyámék épp ottvoltak nálunk, egy cserediák társaságában.

Felérünk, és a következő kép tárul elém:

Mindenki izgatottan mutatkozik be Blankának, aki aznap annyi embert ismert meg egyszerre, szerintem fogalma sincs ki kicsoda, de elég Blankásan sikerült megoldania a helyzetet, úgy nézett ki, mint ha tudná. A cserediák a kutyát simogatja. Szegény Daniel annyira felizgatta az összes embert, szó szerint mindenki elkezdett neki németül, és oroszul karattyolni, mutogatni félig németül, félig magyarul... Közben papám unokatestvéremnek üvöltözik, Bence a fejét fogja, mindenki zsong, aki meg nem, az pedig arcát takargatva röhög. Idéznék pár aranyköpést:

Anyu: "Aufpásszen a kutyára. Klájne büdös."

Papa: "Esszen du kuchen? Egyél már kuchen! KUHHEN! KUHEEN!" *mutogat a sütire*

A cserediák anyanyelve orosz volt, mert a édesapja orosz származású. Papám ezen felbuzdulva a következő intim kértést tette fel, majd fitoktatta eléggé nemgyenge orosztudását: "Sprihhszt du russszki? Zsprzsny brzsnyezsnyrszsny!"

Papám egy-két bor után megszólítja parasztos akcentussal a 4 éves unokaöcsém: "MÁGÁSZLÁK! GYÁRÁIDÁ!!!!" Erre Botika már betanulta a választ, magabiztosan üvölti vissza papámnak: "Papa! Ezelszel megmondam mál hogy nem vagy viccesz! Inkább ne igyál több pilosz bolt, melt mindig hülye vagy!"

Keresztapám gyenge poénokkal oltja a családot fél órán keresztül. Keresztanyám csatlakozik anyám karattyolásához. Mamám Blanka szépségét ecseteli, unoktestvérem a fejét fogja, Blanka szakad a röhögéstől, szegény Nürtingeni cserediáknak pedig nem az a fő problémája, hogy mi az isten történik itt, hanem hogy HOGY A FASZBA KERÜLT ENNYI IDIÓTA  KÖZÉ?!

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr272957938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása