threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

Minimese

2011.02.23. 19:29 retekfenő

Hej volt egy egyszer egy fasz. Ez a fasz úgy élt, hogy irigyelték a szomszédos faszok. Szerencsére a mi főhősünk Pénisz Pál a legkigyúrtabb pénisz volt kerek e világon, s így nem mertek hozzászolni a szomszéd faszok. Egy nap elment a konditerembe, hogy tovább gyúrja magát. Szépen megborotválkozott, és lemosta fitymazsírját. Útközben találkozott egy muffal. Azt mondja neki a muff.

- Én vagyok a muff

Erre válaszol Pál - Ha valóban te vagy a muff menj fel arra a villanypóznára ott az út végén, és szüljél rá egy fát

Ekkor gondolt egyet a muff és odaszült neki, de amint a muffnedve a vezetékhez ért az árom úgy teliberázta, hogy hetedhét határon tovaszállt. Megy tovább Pál, s meglát egy karalábét az útszélen. Nézi, nézi milyen karalábé ez, hogy csak úgy az út szélén álldogál. Gyanakodni kezd, mikor a karalábé hirtelen kiereszti csodálatos hangját és énekelni kezdi neki a Don Giovannit. Erre aszondja Pál.

- Mond mér énekelsz Mozartot itten az út közepén? hol a forgalom oly nagy mint buborékok a hal ánuszában?

- Én volnék az énekes zöldség, és énekelek ahol kedvem tartja. 

- Ó kérlek taníts meg engem is így gyönyörűen énekelni.

- Megtaníthatlak, de csak egy feltétellel.

- És mond mi az, bármit megteszek, ha úgy fogok tudni hangokat eregetni mint te.

- Hozz nekem rőt ananászt pudingal a tetején

Pál elindult hát rőt ananászt pudingal a tetején keresni. Már napok óta úton volt mikor rákiabált egy búzaszál.

- Hé te pénisz mi járatban vagy mifelénk? Tán nem rőt ananászt keresel pudingal a tetején?

- De biza én azt keresek, és hálás lennék ha tudnál segíteni benne. Egyébként miféle lény vagy te , hogy tudod agyam minden zugának gondolatait?

- Én vagyok a mindentudó búzaszál, és segítek neked meglelni a rőt ananászt pudingal a tetején, de csak akkor tudom ha kiszedsz  innen a földből.

Pénisz Pál előkapta ásóját , és kiásta a búzaszálat. A búzaszem azon nyomban szörnyethalt. Próbálta újjáéleszteni Pál , de sehogyse sikerült. Nagy búslakodása közepette betért a Hét Szőrszáll fogadóba egy sörre, hogy leöblítse bánatát. Leül, és ránéz a vele szemben ülőre, s mit ad Isten kit lát? Az egyik irigykedő szomszédját. Szemeznek egy darabig mire rájönnek , hogy a péniszeknek nincs szemük. Hej erre isznak egyet, majd féltékenykednek tovább.  Egyszer csak egy váratlan pillanatba, amit senki se várt, olyan váratlanba, rádőlt a plafon Pál szomszédjára. Jaj lett nagy sopánkodás a fogadóba, miből fogják kijavítani a plafont. Azt mondja erre Pál.

- Én gazdag fütykös volnék - s odavet jónéhány aranytallért a fogadósnak.

A fogadós megköszöni, s ezért meghívja  egy sörre. Pál, ezen fölbátorodva folytatja útját a rőt pudingos ananász felkeresése végett. Már hetek óta vánszorog, élelem nélkül, mikor meglát néhány házat. Elkezd futni. Olyannyira fut , hogy fitymája csak úgy csapdossa hátán az ereket. Már napok óta fut mire odér és észreveszi, hogy valójában ugyanoda jut vissza ahonnan elindult. Sóhajt egy nagyot, és megkeresi újra a karalábét.

- Hej te karalábé, átvertél, nincs is olyan, hogy rőt ananász pudingal a tetején

Erre a a karalábé kiröhögi Pénisz Pált, hogy egy fasz énekelni akar, majd továbbál. Pál leverten néz a zöldség után, majd elindul , hogy azt tegye amiért valójában elindult, hogy kigyúrja magát. 

Mi ebből a meséből a tanulság? Sose álljatok szóba beszélő zöldségekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr932685872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása