threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

B. úr éjszakája egy motelben

2011.03.15. 19:22 dave.ullm

 Már készült aludni, amikor a fal mögött egy hangos koppanás hallatszott. Na, kezdődik – gondolta B. úr. – A szomszéd levette az egyik cipőjét, és a padlóra ejtette. Most addig nem fogok tudni elaludni, amíg le nem veszi a másikat is, arra meg várhatok. 

Hogy megkönnyebbült, amikor kisvártatva meghallotta a második koppanást! Újból elaludt, amikor a fal mögött egy harmadik koppanás hallatszott, és elűzte az álmát. Ez váratlanul érte. Lehetséges, hogy a szomszédomnak három lába van? Lehetetlen! Tehát visszavette az egyik cipőt, aztán megint levetette? Kevéssé valószínű. Tehát minden bizonnyal ketten vannak. És kezdődött is a gyötrelem, pontosan úgy, ahogy előre láttam. Egyedül a remény tartotta benne a lelket, hogy egyszer majdcsak leveszi a másik cipőt. Telt múlt az éjszaka, de a másik, vagyis negyedik koppanást se akkor, se később nem hallott.

Egész éjjel le se hunyta a szemét, reggel pedig teljesen kimerülten ment le reggelizni. Találkozott a szomszéddal. Kereste a másikat is, de nem volt vele, egyedül jött. Az a másik biztosan részegen aludt el, és azóta is fél cipőben hortyog. 

– Magánál vannak egerek? – szólította meg a szomszéd. - Mert nálam vannak. Olyan zajt csaptak, hogy kénytelen voltam hozzájuk vágni a cipőm, hogy abbahagyják. 

Azóta B. úr abbahagyta a logikus gondolkodást. Egyetlen hülye egér erősebb az egész logikánál, a logika pedig csak értelmetlenséghez vezet. Felesleges gondolkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr462742305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása