threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

Kedvenc mondásaim összegyűjtve egy csokorba

2011.04.14. 14:07 dave.ullm

Magyarország térképét újra kell rajzolni, mert a tudósok rájöttek, hogy Magyarország a csodával határos.

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

Akármilyen rossz is a kölyök, adókedvezménynek megteszi.

Jöttem, láttam, és most nem győzök bocsánatot kérni.

A tiszta lelkiismeret általában a rossz emlékezet jele.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai.

Én most reinkarnációs tanfolyamra járok. Kicsit drága, de hát egyszer élünk!

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok.

Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők szexuális kedve növelhető. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL.

Van két gyönyörű gyerekem - márpedig ötből kettő nem is rossz arány.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup.

Még nem vagyok 30, csak 24 plusz áfa.

Havas utak... Ilyenkor jó vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak. A munkahelyi karácsonyi bulikban a legjobban az azt követő új álláskeresést utálom.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Nem értem miért mondják, hogy megint felment a benzin ára? Ma is ötezerért tankoltam!

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Az alkohol elterelte a gondolataimat... Nem, inkább kiirtotta Őket...

Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... .

Az ateizmus gyenge pontja: nincs kinek hálát adni. Nem értem, miért nem tudnak a zsidók és az arabok leülni és jó keresztények módjára rendezni ezt az ügyet.

A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.

Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja.

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy megettük az utolsó kannibált!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.

Frédi és Béni is karácsonyoztak, pedig Krisztus előtt éltek!

Éhes makkal az ember disznókat álmodik.

Nem az az égő, ha traktorral mész diszkóba, hanem az, ha az ekét elfelejted lekapcsolni.

Nem szép, de van benne valami visszataszító.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.

Örökké akarok élni! Eddig sikerült...

Isten bizony ateista vagyok!  

Az idő pénz. A pénz beszél, a kutya ugat. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Ebből következik, hogy az idő nem harap. De akkor minek van neki vasfoga?

A számítógépem megver sakkban... de kick-boxban én vagyok a jobb!!!

Azért van a vonaton két mozdonyvezető, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni!  

Én úgy vagyok a hányással, mint Ady a versírással. Egyre könnyebben megy és egyre mélyebbről jön.

A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.

A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Méghogy tetőfedő!!! Hát minek a tetőt még plusz lefedni?!

A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, karalábé!

"Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai."

Ennek adjak címet? Ugyan már..

2011.04.13. 19:02 dave.ullm

 Egy átlagos nap a Hungária körúti lakótelepen. G., ismertebb nevén , nyugodtan sétálna hazafelé, de út közben mindenki megfordul utána, kinevetik, megszólják. Roppantul elege van már az egészből, csak haza akar érni. Beírja a kapukódot, besétál az ajtón. Beszáll a liftbe, megnyomja az ötös gombot, majd még öt emeletet sétál a tizedik emeletre, ahol a lakása van. Másnap változatlan a történet, kinevetik, utánanéznek, bemegy, ötös gomb, még öt emelet séta. Lassan harminc éve megy ez változatlanul. Hogy mi az ok? Majd rájöttök.

És mi a tanulság? EDD MEG A KIBASZOTT RÉPÁDAT, ÉS NŐJÉL NAGYRA, BAZMEG!

Überzsír horrorfilm

2011.04.12. 20:13 dave.ullm

A havernál láttunk egy tök jó horrort, először azt hittük pite, mert nem volt semmi, csak jött, ment a csóró, egy olyan szakállas, nagy hajú meg minden, egy olyan izében, lepelben vagy hogyhívják, olyan hippisen, de egy tök nyomi csávó, semmit se csinált, csak dumált, az igaz, hogy irtó jó dumája volt, hogy a szeretet meg minden, na, végre aztán bepörögtek rá, mert az izék, a górék azt hitték, hogy fel akar törni, szóval, hogy menő akar lenni ezzel a dumával, és irtóra féltékenykedtek rá, mert folyton hőzöngött, hogy ő az atyaúristen jobbkeze, vagy direkt a fia! pláne! naná, majd azt éppen neki hiszi el valaki! De mégis sokan bedőltek, tökre odavoltak tőle, mert olyat tett, hogy ráment a vízre, az szuper jó sztori volt, csak úgy simán ráment, de frankón, nem süllyedt el, valami ügyes trükkje lehetett, persze videón pite, rákopírozás vagy más technikás dolog, de tökre bírtam! Aztán volt egy olyan, hogy vittek hozzá egy izét, egy olyan félholt hapit, egy olyan bénát, de állati bénát, úgy képzeld, baromi bénát, ő meg föléje tette a kezét, hogy na, kelj csak fel szépen csórikám, de pattanj, ne tedd itt magad, hát persze, hogy ugrott az ürge, szóval ilyenek voltak, meg bazi sok szendvicset varázsolt elő egy kosárból, halas szendvicset, mind bezabálták, dőltünk a röhögéstől, mint maci a moziban, mert a sok flamós rádobálta magát a kajára, tudod hogyan van, mint egy fogadáson, ingyen-zaba van, a faterom mesélte, persze égés! Na, de ez mind pite! Hanem aztán jött a frankó rész, a szadi! Akkor már úgy volt, hogy le fogják kapni, mert a jard nem nézte jó szemmel, ez ottan egy izé volt, egy megszállt rész, szóval helytartóval meg minden, na, szóval tartomány! – és majd kiesett a szemük, ahogy kukkoltak, hogy ki mit csinál, mert rögtön bezsongtak, ha valaki mást pofázott, mint amit kellett, szóval érted, nem? És gyülekezés nuku, na, de a csávó körül mindig sokan nyüzsögtek, erre aztán a jard felkapta a vizet, hogy mit dumál ez a hapi a szeretetről? Pláne, hogy az ott almás, az csak egy másik országban létezik, de az kellene, hogy elterjedjen, képzelheted, mennyire bepörögtek rá, hogy miféle másik ország? Meg mi terjedjen el?! Meg ki az az Atya?! – be akarták húzni a csőbe, hogy külföldi kapcsolatok, szóval, hogy ügynök, szóval, hogy ennek az Atya nevű hapinak a zsoldjában áll, na, persze, mert a haverok elkezdték terjeszteni, hogy a csávó a King, ő a King meg izé, hát haverok voltak, mi van abban, dumálták és kész! – tizenketten voltak, tizenkét krapekból állt az együttese, azokkal járt, azok mindenütt hirdették, hogy micsoda tök jó csávó, úgyhogy állatira gyanús lett a jardnak.

Volt egy bazi nagy vacsora, ott ültek mind, az egész együttes, szerettek volna egy kicsit dizsizni, de a csávó le volt törve, mert érezte, hogy valaki beköpi a haverok közül, mért kell beköpni, senki se tudta, de neki volt egy spurija, hogy így lesz, meg is mondta nekik, azok meg tagadták, mind majrézott, hogy talán őrá gondol a főnök, szóval, a King, de az nem árulta el, hogy ki az, tök nyugi volt, és ilyet szólt: jól van, haver, ha köpni akarsz, hát köpj, te tudod, a sztori nem állhat meg. Hát nem is állt meg. Irtóra keveset ettek, csak egy kis kenyeret, meg bort ittak, de már ott kezdődött a horror, mert a csávó, szegény hapsikám azt mondta, hogy majd a testét fogják enni, a vérét fogják inni, és jobb, ha tőle tudják, ezt kell nekik majd tenni, hogy emlékezzenek rá . Persze csak nézte mind, és ivott, amikor felemelte az izét, a kupát vagy mit, úgy csinált, mintha máris vért inna, a saját vérét, hát képzelheted! szóval ciki volt! Aztán az volt, hogy vacsora után kimentek egy kertbe, egy hegyre, késő este, ott kempingeztek a fák alatt, csakhogy ő nem tudott szunyálni, ott szlalomozott köztük, mert tudta, hogy lesi a jard. Hogy kommandósokat küld rájuk a jard. Jöttek is. És ráadásul tényleg az egyik haver árulta el! Lesmárolta az a mocsok, így jelezte a jardnak, szóval a kommandósoknak, kit kell elcsípni. Na, rácsaptak, könnygáz, meg gumibot, amit akarsz, onnantól aztán elkezdték puhítani, szadizni, faggatták, hogy miféle külföldi szervezettel van kapcsolata, igaz-e, hogy ő a King, meg ki az az Atya, köpje csak be szépen, kik akarják itt a balhét, mért nem tetszik a rendszer, meg minden. Szóval tök szar volt, de ő csak tűrte, nézte őket, azt marhára bírtam, ahogy csak úgy nézte őket, szóval még ő sajnálkozott. Szegény csávó! Az biztos, hogy én nem hagytam volna magam, jó, hogy meg volt kötözve a csuklója, de akkor is, mit tudom én, haraptam volna, vagy szembeköpöm azt a sok szadizót, megmondtam volna, hogy kivel szórakozzanak, de az csak állt ott, tisztára nyomi volt, mintha élvezte volna a szenvedést, hiába szadizták a kommandósok, pedig tök rászálltak, tettek a fejére egy töviskoronát, az arca csupa vér lett, ostorral verték, szeges korbáccsal, majdnem eldobtam magam, közelről mutatták a sebeket, bazi közel hozta a kamera, kifordult a hús, színesben, képzelheted! de a csávó meg se mukkant, ez aztán nagy égés volt a jardnak. És az is nagy égés volt a sok rohadt szadizójának, hogy nem köpte be az országot, nem köpte be az Atyát, tökre keményen viselkedett, erre aztán elhatározták, hogy kinyírják. Annyira begurultak, meg már annyira benne voltak a szadizásban. Marhára szadi módon nyírták ki. Keresztre feszítették, átverték a kezét meg a lábát, de frankón! És élve! Persze csak film, de akkor is, mutatta a kamera közelről, recsegett a csont, az izület, meztelenül volt szegény hapikám, a fején az a töviskorona, a keze-lába átszögelve! na, és amikor már fenn volt a kereszten, egy marhára állati-szaki militer még át is döfte az oldalát, hogy onnan is dőljön a vér! Én még ilyen szadi videót nem láttam! Két másik hapi is volt a szomszédos két keresztfán, de azok csak statisztáltak, szóval nem voltak sztárok, csak olyan ko-sztárok, de ez szegény!... Nem mondom, a kemény sztoriért járunk videózni a haverhoz, hogy ilyet lássunk, nem lávsztorikat, na néha azok is kellenek, azok is jók, ha van bennük egy kis szexiszadi, de az az igazi, menő dvd, ahol kinyírják a csávót, hát ezt kinyírták! A végén persze van egy heppiend, az mindig kell, hogy el lehessen adni a sztorit szériában, a végén az van, hogy feltámad a csávó, lézertechnika, semmi más, szóval olyan sci-fi jelenet, száll fel a csávó a kozmoszba, csakúgy, semmi rakéta, nuku Challenger, nuku Szajuz, de az már nem érdekes, addig igazi, amíg a kommandósok szadizzák.

Marhára szadizós horror. Nem volt szinkronizálva, mert a haver papája hozta be kintről, a szöveget nem értettük, de a képek tök jók voltak. Nem tudom, látunk-e még a havernál ilyet.

 

TE MEG NE GONDOLKODJ ENNEK A SZARNAK AZ ÉRTELMÉN, HANEM NÉZZÉL TÉVÉT, KÖCSÖG!

Mert nem mindegy...

2011.04.12. 20:07 livinbrainstorm

... lehet kettő is.

Példának okáért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotonhal

2011.04.12. 19:33 livinbrainstorm

 Panaszt kaptam hogy nem tetszett az írásom. Most mondom hogy nekem sem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Közben leugrottam az Csendes-óceánhoz és szörnyet haltam. Ahogy ott feküdtem 9000 méter mélyen az óceánban láttam a semmit. Nagy volt rajtam a nyomás. Aztán egyszer csak fényt láttam. Olyan fényes volt mint egy zsidó aranytallérja és olyan gyors hogy 2szer kellett látnom hogy felfogjam. Akkor úgy döntöttem hogy élek. Előkaptam a fényképező gépem. Vártam. Aztán kattintottam egyet. A vakum be volt kapcsolva. Hangos kurvaanyázás gyanánt öt buborékot engedtem a vízbe. De szerencsém volt. A vaku fénye odavonzotta a fotonhalat. A leggyorsabb és legfényesebb hal a világon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen jól látszik a molekula-dezintegrátora (a vöröses folt), ami egészen egyedülálló az állatvilágban. Ennek segítségével a fotonokat magába szívja és képes bármilyen színű és erősségű fényt kibocsátani. A farkán található pöttyökben képes a fényt elraktározni. Hogy hogyan, az egyelőre rejtély, hisz senki nem fogott még ilyen halat. Méghozzá azért mert hihetetlen sebességre képes. A fiatal példányok, ha elegendő fényhez jutnak, képesek a fény sebességével haladni. Az idősebb példányok pedig a fénynél is gyorsabbak. Mégis ritkán használják ki ezt a hihetetlen sebességet, valószínűleg a gyakori térgörbülés miatt. Gyorsaságuk miatt természetes ellenségük nincsen. Mégis nagyon kevés példány él belőlük. Ez annak tudható, hogy a tengerek mélyén elég sötét van, mert a szaporodásukhoz fényár szükséges.
A kutatók legújabb elmélete szerint, ezek a halak szállítják az életet egyik bolygóról a másikra. Ez elképzelhető, hisz egy játékos fickandozás amit egy lazac művel, nem egészen ugyanaz, ha ezt a fény sebességével teszi az állat. Ilyenkor véletlen kirepülhet a világűrbe és messzi helyekre juthat el, pikkelyei közt némi egysejtű populációval. 

Birka vagy kígyó

2011.04.12. 18:26 dave.ullm

Egy velem megtörtént eset picit továbbgondolása, boncolgatása.

 

Leültem a Deákon egy padra. A pad előtt nem sokkal, a játszótéren, a fűben két gyerek játszott, egy kisfiú és egy kislány. Gondolatimba merültem, nem figyeltem rájuk.

– Szia, fiú, hány óra?

A gyerekek ott álltak előttem, a kérdést a kisfiú tette föl. A telefonom képernyőjére néztem.

– Fél négy.

A kisfiú megköszönte, aztán visszamentek a fűre. De játék helyett mintha vitatkoztak volna valamin.Megint a gondolataimba merültem.

– Most hány óra?

Ezúttal a kislány kérdezett. A fiú kissé távolabb állt. Az órámra néztem.4

– Háromnegyed öt.

– Na nem megmondtam? – fordult a kislány diadalittasan a fiúhoz.

– A fiú hazudik! – kiáltotta a kisfiú. – Nekem az előbb mást mondott!

– Te fiú, magyarázd már meg neki, hogy nem mindig ugyanannyi az idő!

– Hazudik! – a kisfiú már a sírással küszködött, de ökölbe szorította kezét. – Nekem azt mondta, hogy fél négy van!

– Olyan makacs ez a fiú... – fordult felém a kislány, mint felnőtt a felnőtthöz. Anyáskodó, gondoskodó mozdulattal átölelte  a kisfiút, s amikor az dühösen kiszakította magát, a megkínzott,  de önmagával nagyon elégedett asszony tónusában hozzátette:

– Láthatod te is.

Ez már egyértelmű utánzás volt. Nyilván nemegyszer hallotta, amint anyja a barátnőjének panaszkodva ezt a fordulatot használta: „Hát most magad is láthatod, milyen ember ez, a saját szemeddel láthatod.”

– Valóban háromnegyed öt van – fordultam a kisfiúhoz, amilyen kedvesen csak tudtam. – Bár az is igaz, hogy az előbb fél négy volt. Tudod, a világ úgy van berendezve, hogy ami korábban igaz volt, most már nem az.

– Figyelj arra, amit a fiú mond! – szólt rá a kislány szigorúan a pajtására.

– Ami pedig most igaz, nem lesz igaz később.

– Tényleg?

– Igen, ebbe bele kell törődnöd.

A kisfiú egy ideig gondolkodott, aztán leült a padra. De nem mellém, hanem a pad szélére, a lehető legtávolabb tőlem és a kislánytól.

– Akkor én várok – szólt elszántan, de nem nézett ránk, hanem a távolba bámult, oda, ahol a park véget ért.

– Mire vársz? – kérdeztem.

– A későbbre. Hogy az, amit mondasz, már ne legyen igaz.

A kislány jelentőségteljesen rám nézett, de én hirtelen úgy éreztem, hogy elegem van az egészből. Már nem akartam a kislány szövetségese lenni.

– Mennem kell – szóltam. – Valamit el kell intéznem. Fölálltam a padról, és elindultam.

– De maradj még! – hallottam magam mögött a kislány kiáltását.

Meggyorsítottam lépteimet.

– Hány óra van?

Már majdnem futottam. El akartam menekülni az Édenből, amelyben mindig ugyanaz a három szereplő játssza ugyanazt a drámát. Nem tetszett a kígyó szerepe, vagy inkább a birkáé, akit Éva változtatott kígyóvá. Menekülni azonban már alighanem késő volt, mert úgy éreztem magam, mint egy kígyó.

Elégtétel

2011.04.11. 21:37 livinbrainstorm

 Több panasz is érkezett hogy több mint egy hete nem írt egyikünk sem. Hát most írok.

süti beállítások módosítása