threeh tenorz blogja

Íme a három tenor blogja. A posztok többnyire az iskola három veszedelmes idiótájának fejéből kipattanó őrületesennagy baromságok, kultúrposztokkal tarkítva. Endzsoj jorszelf!

Friss topikok

  • dave.ullm: Rohadj meg. (2011.07.01. 13:33) A faeke haszna 8.
  • dave.ullm: a hármas zárójelnél beszartam :DD (2011.06.23. 12:31) Telepatika, telepetike
  • dave.ullm: ez kifejezetten tetszett, májsztró :D (2011.05.29. 20:50) A metró
  • livinbrainstorm: képzeljetek el egy rozsdás konzervdobozt kerekekkel, majd képzeljétek el, hogy downkóros feje van,... (2011.05.15. 20:09) Zentai betyárkodás
  • dave.ullm: Sir, yes, Sir! (2011.05.08. 13:46) Trollin'

Linkblog

23E

2011.03.19. 20:55 dave.ullm

 Úton hazafelé, egy érdekes öreg házaspár beszélgetését hallgattam, tudom bunkóság, de mégiscsak üvöltöztek, én pedig ilyenkor mindent megteszek, hogy szórakoztassam magam valahogy, hogy ébren maradjak.
Szombat, estefelé, 18 óra 54 perc. 66-os és 23-as expressz busz megállója. A legközelebbi hatvanhatos pont 54-re volt kiírva, a 23E már régesrég elment, soká is jött volna másik. Tudniillik, ugyan arra kanyarodnak először, csak a Soroksári úton mennek két felé. Az előbbi balra, az utóbbi jobbra.
Egy tipikus házsártos öreg nő és a papucs öreg férje vitatkoztak, hogy miért ezzel a "szar huszonhármassal" kell menniük, miért nem mondjuk hévvel, tudomisén. Természetesen a vitát végig a nő vezette, neki volt igaza.
Megérkezik a megállóba az általam várva várt hatvanhatos busz, nagyon siettem már fel, mert igencsak meg voltam ázva, és már azon is felhúztam magam, hogy a két öreg ügyetlenkedik fel a magaspadlós busz lépcsőjén. Itt még le sem esett a helyzet.
Mennek egy-két megállót, mire az úr félénken megemlíti, hogy ez a busz nagyon nem arra megy, (ugyanis ők (gondolom) azért szálltak fel, mert a buszra SEHOL nem volt kiírva, hogy milyen. Akár énis szállhattam volna rosszra, rám vallt volna. Mindegy is.) mire a felesége elkezd vele ordibálni, hogy ő még életében nem ment ezzel a huszonhármas expresszel, honnan az ördögből kéne tudnia, hogy ez nem is arra megy amerre a huszon hármas. A férj még próbált tiltakozni, hogy ez nem az a busz, esélye nem volt. A nőnek itt is igaza lett.
Már réges-rég túlhaladtak azon a megállón, ahol javíthatták volna a hibát, a nő már csak makacsságból sem hagyta. Aztán ez a párbeszéd zajlott le köztük:

-Ott le tudtunk volna szállni, és átszállni a hévre, ha már ez a telibebaszott buszod nem arra megy... - kezdte lenézően az úr.
-Várj, az ott egy sima huszonhármas, ha előbb megyünk át a lámpán, átszállhatunk. Báááááár, ezis arra menne, biztos majd megfordul valahol.
-A lámpa előbb elengedte, már nem tudunk rá átszállni.
-Most már nem mindegy akkor?
-De, most már mindegy.
-Hát de nincs igazam?
-De, igazad van.

Egyetértettek. És nem szálltak le. Egészen Soroksárig jöttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://leoveymindfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr322754131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása